Enter your keyword

9 Cele mai bune sfaturi înainte de a inregistra un domeniu.

Beautifully suited for all your web-based needs

9 Cele mai bune sfaturi înainte de a inregistra un domeniu.

9 Cele mai bune sfaturi înainte de a inregistra un domeniu.

CUM ALEGI DOMENIUL POTRIVIT pentru site-ul tau

  1. Cunoaște-ți audiența. Este important să-ți studiezi nișa și să știi ce dorește utilizatorul. Conștientizarea celor mai populare cuvinte cheie și termeni de căutare te va ajuta să găsești un nume de domeniu potrivit pentru a-ți reprezenta proiectul.
  2. Caută un nume atrăgător și ușor de reținut. Nu căuta ceva care este absurd de lung sau greu de pronunțat. Un nume de domeniu scurt și captivant va crește foarte mult șansele ca vizitatorii să-și amintească numele site-ului tău.
  3. Mergi cu .com dacă este posibil. În prezent, .com ia poziție ca cea mai populară extensie de nume de domeniu. Astfel, este o bună prioritate atunci când înregistrezi un nume de domeniu, deoarece majoritatea utilizatorilor web îl vor recunoaște cu ușurință.
  4. Verifică dacă există încălcări ale mărcii. Pentru a evita orice probleme legale, este mai bine să nu înregistrezi un domeniu similar cu mărcile populare, bine stabilite.
  5. Evită numerele și cratimele. În timp ce numerele și cratimele îți permit să creezi mai multe variante de nume de domeniu, uneori pot face mai mult rău decât bine. De exemplu, oamenii pot confunda numărul zero (0) cu litera (o) sau numărul (2) pentru un cuvânt (două). Prin urmare, omiterea numerelor și a cratimelor poate fi o idee bună.
  6. Caută alternative apropiate. Dacă ai deja un nume de domeniu în minte, gândește-te la posibile variante greșite de scriere pentru a te asigura că tot traficul potențial ajunge la tine. Un exemplu minunat ar fi amzon.com care duce pe site-ul principal Amazon sau fb.com  care merge direct pe Facebook.
  7. Caută platforme de socializare. După ce ai o schiță a numelui, căută-l pe platformele populare de socializare precum Twitter, YouTube, Instagram și Facebook. Chiar dacă nu intenționezi să faci nimic la început, rezervarea unei pagini pentru proiectul tău te va asigura că nu va fi luată de altcineva.
  8. Gândește-te la viitor. Site-urile și domeniile reprezinta o investitie pe permen lung. Prin urmare, rotirea numelui în jurul celui mai supraestimat lucru în acest moment s-ar putea să nu fie cea mai bună abordare pe termen lung.
  9. Discută ideile tale. Prezintă-ți ideile prietenilor, familiei, colegilor. Cine știe, s-ar putea să-ți ofere acel sfat de aur pe care îl cauți.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.